Trzic

trzic

Osnovna šola Tržič

os trzic

Osnovna šola Tržič Osnovna šola Tržič; naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani. Dodatne informacije Osnovna šola Tržič se nahaja v mestu Tržič z naslovom: Šolska ulica 7, 4290 Tržič, Slovenija….
Read more

Podružnična šola Kovor

podruznicna sola kovor

Podružnična šola Kovor Podružnična šola Kovor; naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani. Dodatne informacije Podružnična šola Kovor se nahaja v mestu Tržič z naslovom: Kriška cesta 15, 4290 Tržič, Slovenija….
Read more

Osnovna šola Bistrica

Osnovna sola Bistrica

Osnovna šola Bistrica Tržič Osnovna šola Bistrica Tržič; naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani. Dodatne informacije Osnovna šola Bistrica se nahaja v mestu Tržič z naslovom: Begunjska cesta 2, 4290…
Read more

Tržiški Muzej

Kjer Je Tržiški Muzej? Zemljevid Tržiški Muzej Tržiški muzej, naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani.