Sponzorirane povezave

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Turistična kmetija Toplak; naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani.

Name: Turistična kmetija Toplak
Telefon: 03 165 95 67
02 758 00 51
Telefaks: 02 758 40 01
Naslov: Juršinci 21, 2256
Slovenija / Juršinci
Oglasi:
Spletna stran: http://www.toplak-turism.eu/
Delovna čas: Ni Dolochen
E-mail: marko.toplak@siol.net

Turistična kmetija Toplak Map

Drugi Podatki

Turistična kmetija Toplak Simon in Marta v Juršincih v Slovenskih goricah, naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid,najdi, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani.

Vključeni v manjše skupine lahko spoznate jedi naših babic in sodelujete pri pripravi kašnatih jedi, krompirjevih in koruznih jedi s prleškimi pogačami. Ob večerih lahko degustirate vrhunska vina iz domače kleti ali poslušate kraljičine zgodbe. Pripravljamo tudi različne gospodinjske delavnice in tečaje.

Če si želite ogledati podrobne informacije o naslovu, kot je podrobno del zemljevida lahko povečali znak (+) in za zmanjšanje z znakom (-). Si lahko preberete pregledi, lahko napišete svoje misli v komentarjih, če želite.

Категории: Turistična kmetija

..

Komentarji

(Ni Komentarjev)

Ni komentarjev.

Napišite Komentar

Name (*) :          

Е-mail :         

Sporočilo:             

                               

Sponzorirane povezave

Kategorije

Zadnji Komentarji

  • Зарежда се...

Kjer Je © 2014-2017.Vse pravice pridržane Kjer Je


Kjer Je, podjetja v Sloveniji, šole, banke, bolnišnice, uradne institucije in drugi kraji, njihovi naslovi, telefoni, Kontakt, map in druge uporabne informacije lahko najdete na naši spletni strani.