Sponzorirane povezave

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Turistična kmetija Pačnik; naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani.

Name: Turistična kmetija Pačnik
Telefon: 041 909 327
Telefaks: -
Naslov: Resnik 21, 3214 Zreče
Slovenija / Zreče
Oglasi:
Spletna stran: http://www.kmetija-pacnik.net/
Delovna čas: Ni Dolochen
E-mail: borutpacnik@gmail.com

Turistična kmetija Pačnik Map

Drugi Podatki

Turistična kmetija Pačnik, naslov, telefonska številka, kontaktni podatki, zemljevid, lahko čas, komentarji so na voljo na naši spletni strani.

Sredi zelenega Pohorja, na nadmorski višini 1000 m v vasi Resnik se nahaja turistična kmetija Pačnik. Gostom smo na voljo med glavno sezono pozimi od božica prek novoletnih praznikov in zimskih počitnic ter v letnem času od julija do septembra in tudi izven sezone. Turistična kmetija Pačnik vam poleg sodobno opremljenih apartmajev (TV, internet, sef) in sob (tri in štiri posteljne) v kategoriji 3 jabolk nudimo možnost polpenziona ali nočitvije z zajtrkom. Po napornem dnevu vam bomo na Pačnikovi kmetiji postregli z okusno hrano -nudimo razne vrste kruha, domače koline, hrano po receptih naših babic in še kaj za presenečenje.

Категории: Turistična kmetija, Zreče

Ni tags.

..

Komentarji

(Ni Komentarjev)

Ni komentarjev.

Napišite Komentar

Name (*) :          

Е-mail :         

Sporočilo:             

                               

Sponzorirane povezave

Kategorije

Zadnji Komentarji

  • Зарежда се...

Kjer Je © 2014-2017.Vse pravice pridržane Kjer Je


Kjer Je, podjetja v Sloveniji, šole, banke, bolnišnice, uradne institucije in drugi kraji, njihovi naslovi, telefoni, Kontakt, map in druge uporabne informacije lahko najdete na naši spletni strani.